INSANE - WEIRDO - ANTISOCIAL - CRAZY - MAD - OUTSIDE - MANIAC - PERVERT - TWISTED - SIC!
Raczkujący
Jestem Stefan :3 Ludzie znają mnie jako SzamanStefanSamoZuo (w skrócie SSSZ). Jestem niezrównoważona psychicznie (jak każdy na ty forum...? xDD ). Koham kaleczyź jenzyki (bez skojażeń xD), polzgjego i angjelzgiego w rzczególnoźci <3, ale postaram się tego nie nadużywać :3. Słucham ogólnie k-popu... I JEDNEGO ZESPOŁU J-ROCKOWEGO XD (ewolowywyuje xD). Chociaż nie widać (ani nie słychać XDD) jestem SEMEłkę. Moim UKEłkę jest Albert, znany tutaj jako Chance ;3 Nasz "statek" nazywa się StefCik - Bezmózg i Bezcycek (xDDDDDD), gdzie to ja jestem bezmózgiem. Widzicie tego pszystojnego męrzczyzne na moim avku? To je moja dziwka <3 (Ale ciii bo Alber bd zazdrosny ;-; ) Czasem napiszę jakiegoś FanFicka. Ogólnie rzadko jestem spokojna... Bardzo rzadko XD. Nadużywam emotikonek . Ogólnie to tyle xD. Zdążycie jeszcze mnie poznać
WITAM WSZYSTKICH I AVE MECH <3
KOCHAJCIE I SZIPUJCIE STEFCIKA!
StefCik rulz de łorld!
Tutejszy
Rozpisałaś się jeszcze bardziej niż ja o.o Ja pytań nie mam, ale pewnie jakieś się pojawią Aha, muszę nadmienić, że będzie się zdarzać, że będziemy pisać z jednego konta (uroki posiadania jednego komputera) xD Ale będziemy się podpisywać, bez obaw
A co do dziwek...Znam większość. Przecież 3/4 z nich się dzielimy! XD
Ostatnio edytowany przez Chance (2013-08-11 17:12:16)
Jeż wielkości chleba
Jakie Wy jesteście GUPIE, ja nie mogę xD
Stefan, piszże jakoś oględnie, bo nie chce mi się poprawiać/usuwać Ci postów.
Aaa, miałam pytać. A więc. Skąd wziął się twój nick?
PS I tak, na tym forum wszyscy są niezrównoważeni psychicznie.
PS 2 I nie zezwalam na pisanie z jednego konta, nie będzie żadnych „wuamów”. Po to macie oddzielne profile żeby w swoim imieniu posty pisać.
Uprasza się użytkowników o posty: wyczerpujące, rzetelne, konstruktywne, twórcze, inteligentne - a nie: lekceważące i nie wnoszące nic do dyskusji.
Ksiądz Wiesław Wam błogosławi!
Przedpokój z Wami!
Tutejszy
To nie są włamy, po prostu nie opłaca nam się wylogowywać co chwila z jednego konta, żeby wejść na drugie :C
Jeż wielkości chleba
To otwórzcie dwie przeglądarki. Bosz.
Bo będę usuwać.
Uprasza się użytkowników o posty: wyczerpujące, rzetelne, konstruktywne, twórcze, inteligentne - a nie: lekceważące i nie wnoszące nic do dyskusji.
Przedpokój z Wami!
Raczkujący
Mój nick to długa choć bardzo krótka historia Stefan wziął się od Stefana, a ten skąd się wziął już nie pamiętam. A Mech? Mech to styl życia. Mech to wszelkie piękno tego świata. Czyli... Owłosienie xD Jakiekolwiek, choć zazwyczaj chodzi o Mechus Podpachus. Jest dużo odmian Mechu: Mechus Podpachus, Mechus Kroczus, Mechus Brzoskwinkowy , Mechus Czachus i Ja! Mechus Pospolitus Po Gębus Miziajus
Mech ma nawet własną religię: Mechuzjanizm. Wyznawajmy go! Ave Mech, Ave StefCik. Jeszcze jakieś pytania? XD
I my nie jesteśmy GUPIE, dlaczego tak myślisz ;;;;; Postaramy się wuamów nie robić, ale.. Czasami się nie da :C
Jeż wielkości chleba
Znaczy, moe nie tyle gupie, tylko takie potężnie acz pozytywnie rąbnięte w łeb. Albercik jeszcze jako tako ogarnia, ale Stef to wgl żyje w jakiejś innej rzeczywistości.
Stef żyje w Mechu.
Przedpokój z Wami!
Raczkujący
Bo ja *w sensie, tu mówi Albert* się kontroluje A u Stefana to wpływ 3 lat słuchania k-popu xD
Jeż wielkości chleba
Z jakiegoś powodu nie znoszę k-popu. Oh god, a myślałam, że to ja mam porycie na bani.
Przedpokój z Wami!