INSANE - WEIRDO - ANTISOCIAL - CRAZY - MAD - OUTSIDE - MANIAC - PERVERT - TWISTED - SIC!
Podstêpny Psycholog
Od czego by tu zacz±æ... Gabi, lat 16, wielbicielka wampirów i serialowy maniak. Nie lubi, kiedy zwraca siê do niej po imieniu, woli, kiedy kto¶ zwraca siê do niej per Laufey. I nie ma pojêcia, dlaczego nagle zaczê³a siê o sobie wypowiadaæ w trzeciej osobie. Totalnie nie wiem, co jeszcze o sobie powiedzieæ ._. je¶li kto¶ ma jakie¶ pytania, chêtnie odpowiem. (;
Je¿ wielko¶ci chleba
Ten na Twoim avatarze to Stefan? wgl, niepodobny, nie ta twarz. Jak to tak.
Uprasza siê u¿ytkowników o posty: wyczerpuj±ce, rzetelne, konstruktywne, twórcze, inteligentne - a nie: lekcewa¿±ce i nie wnosz±ce nic do dyskusji.
Ksi±dz Wies³aw Wam b³ogos³awi!
Przedpokój z Wami!
Podstêpny Psycholog
Stefan, Stefan Dlatego tak przyciê³am i przerobi³am ;>
Je¿ wielko¶ci chleba
Skubana. A ja bym sobie zmieni³a Billa na co¶, ale nie wiem na co.
O, pytanie. Jak by¶ siê opisa³a w piêciu s³owach?
Uprasza siê u¿ytkowników o posty: wyczerpuj±ce, rzetelne, konstruktywne, twórcze, inteligentne - a nie: lekcewa¿±ce i nie wnosz±ce nic do dyskusji.
Przedpokój z Wami!
Podstêpny Psycholog
Yyyy... o matko o.o
Pustka w g³owie. Hm... No nie mam pojêcia O.o jak Ty by¶ mnie opisa³a? xD Ofc, pomijaj±c ''podstêpnego psychologa''
Je¿ wielko¶ci chleba
Podstêpny psycholog maj±cy mega branie i opanowany fazami, którego twarz nie pasuje do muzy, której s³ucha. Co¶ w tym stylu. Fak, mia³o byæ 5 s³ów.
Hm. Twoi ulubieni arty¶ci na chwilê obecn±? O muzykê chodzi. Muszê zakutualizowaæ dane.
Przedpokój z Wami!
Podstêpny Psycholog
No wiesz...? xD My¶la³am, ¿e sprawê ''nie pasowania'' ju¿ za³atwi³y¶my
Hm. Arty¶ci, powiadasz. Glitch Mob, Celldweller, Aesthetic Perfection, Flux Pavilion, xKore, Example, Die Antwoord... to tylko jaka¶ czê¶æ. Dalej siedzê w elektronice, jak widaæ Ale te¿ widaæ, ¿e powoli wdra¿am siê w industrial. Dziêki Tobie.
Je¿ wielko¶ci chleba
Aaaaa! Oooooo! *biega i kica po pokoju*
*JEB w ¶cianê*
Hohohohohoho! LAUFEY I INDUSTRIAL. No nie mogê. Wyrabiasz siê
I dziêki Ci za polecenie mi Aesthetic. Tera czczê i wielbiê. Tylko patrzeæ a¿ zaczniesz s³uchaæ Combichrist.
Przedpokój z Wami!